Göra rätt, göra fel, gå upp, gå ner

Var ska jag börja.. Jag är varken träningsexpert eller matexpert. Jag har vägt 120-nånting, jag har rasat i vikt, gått upp en sisådär tio kilo, tränat bort det, ätit upp det. Det är en enda jävla cirkel av jojobantning och hur mycket jag än vill intala mig att ha kontroll, så spårar jag alltid ur med jämna rum, det har liksom hänt så många gånger att jag inte ens panikar längre. Jag har åtgärdat problemet på max två veckor igen liksom.

Det är därför det känns så svårt att ge tips, trots att jag får höra att jag inspirerar (VA JAG!?).
Men jag kan gärna dela med mig om vad jag gör, när jag gärna vill tro att jag gör kroppen gott. Jag tror innerst inne på att förbjuda något hjälper en i det stora hela, för det där förbjudna blir en sån jävla fixering.
Det som fungerar för mig är mycket proteiner, grönsaker, frukter, men inte så mycket kolhydrater i form av ris osv. Så någon slags mini-GI-variation. Och det passar ju mig då jag aldrig behövt få i mig så snabba kolhydrater, mitt problem är snacks och inte mat. Och snacksen tillåter jag mig när det är helg. Ibland mitt i veckan med. HAHA, alltså.. Ska jag verkligen sitta här och berätta om mina vanor på detta vis?

Träning då.. Jag tränar minst tre gånger i veckan på gym, helst fyra. Det dumma med gymmet som jag går på är att dom stänger på helgerna så musklerna hinner inte direkt få vila i och med att jag följer samma träningsprogram varje gång. Då tränar jag min kropp från axlar till vader, både med hantlar, pilatesboll och träningsmaskiner. Och så en timme cross+cykel på det. Och jag tror att det är just det som har fått saker att hända med min kropp på senaste, att jag lagt till fler grejer på mitt träningsprogram (som mer kondition) och att jag verkligen tar i,
inte något jävla mesande om att man inte kommer orka allt om man tar i så mycket just då. Utan bara kör, och gör det som du planerat att göra så kommer det göra dig gott både inom- och utombords.2008:


Kommentarer
Postat av: nattis

du är så bra, och du är fin vad än vågen visar, lovar!

2012-01-03 @ 18:51:27
Postat av: Anonym

Oh vilket bra inlägg! Fick några bra tips, och du är jätteduktig och schnygg :D

2012-01-03 @ 19:35:02
URL: http://datsik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0