Ordbajs

En gång per år gör jag något som får mig så jävla illa till mods, drar ut till nån hipp klubb och dansar, bara för att fira Natta. Det är en rätt fin present, tycker jag, att kliva in i den osäkra zonen och skita i rövhål. Man bara antar att alla är det för då slipper man bli ledsen om någon fäller någon spydig kommentar.
Står naken framför spegeln och håller in, sträcker ut, vrider lite på sanningen. Fan varför har jag bara ätit skit idag och _inte_ tränat? Varför är det ens ett problem? Hatar när hjärnan spelar en spratt, egentligen vill jag bara höra att jag är vackrast i hela världen och att jag inte får glömma honom men inte fan går det.
Skriker lite i kudden sen får jag se till att peppa


Kommentarer
Postat av: sara

Sötnos. Vi alla gör det, eller ok det finns väl sådana där perfekta bimbos som inte fattar att de ska ha komplex. Men usch jag vet! Däremot har jag nästan aldrig ångest över dryga ute längre. Jag tänker; jag är bra! Jag är nice! och om de inte fattar det, fine. Men jag vet att många fattar det! Och sjukt många fattar det om dig. The rest- de är bara skitnödiga, who cares?

2011-07-11 @ 20:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0