Fjärilshuset

Igår var det jobb och då stod det fjärilshuset på schemat!¨
Är nog det bästa jag varit med om på länge, fan vilket miljöombyte=)


Fiskeliskar!


Fjäril på Pärs rompa! Och en satte sig på mig med, hur coolt?
<3


Överlevt Viking line


Min gårdag

God morgon! Helt seg, men idag blir det kryssning så jag är pepp!
Tänkte träna men skiter i det, kör lite pilates hemma istället. Blir lite opepp när det gick så dåligt som det gick igår.. Jaja, får väl upp styrkan och konditionen fort.
Köpte denna t-shirt, tänker mig högre jeans eller shorts, så att inte magen väller ut såklart
Fick seriöst typ fyra kycklingstrimlor i min sallad *bezviken*


Glad pappis!

Nä nu jävlar

Mot gymmet!


Vaknar till hög dunkadunk

FYFAAAN vad skönt det ska bli att snart slippa bo precis bredvid en skola, som gärna spelar hög musik med öppen dörr = inte vaknat på det bästa sättet. Jaja, fick sova några timmar extra iaf.
Idag ska jag till gymmet för första gången på tre veckor, lite ångest på det men ska bli skönt att få sätta igång igen. Därefter ska jag träffa pappa och sen jobba kväll.
Pussiluss


Jag igår innan jobbet, hör och häpna: I KLÄNNING!


Öh

HELLO PARTY PEOPLE!!
Närå.. Fan vart vaken i en timme och hunnit träna pilates. Idag jobbar jag tolv timmar, wehoo..
Vad har hänt då? Mina öron har blivit cpinfekterade i samband med min förkylning så jag har fått ta ut pluggarna och det som håller ihop hålen är var. Lav lajf.


Feberyrsel varvat med pepp och depp

ÅÅÅH kan jag bli frisk nångång!? Dör av rastlöshet av att ligga i sängen, samtidigt som jag inte kan låta bli att känna att det är så jävla skönt att vara hemma. I just sängen.
Aja, precis dragit på en mineralansiktsmask från Body shop som är to daaaj fåår!
Snorpuss


Drömfångare

Fyndade denna på Teneriffa! Tyvärr var inte kläderna snygga där så jag fyndade inredning till mitt och Pärs kommande hem.


I.P


Hemma!

Äntligen hemma. Haft en jättebra resa och träffat massa folk, som jag under andra omständigheter aldrig skulle ha pratat med, men när jag kom hem började jag gråta för att jag hade saknat Pär så mycket *psycho bitch*. Dessutom åkt på en monsterförkylning=)
Packångest

Okej, jag jobbar hela dagen idag och om ett dygn sitter jag på ett plan. Inget fel med det, såklart, förutom att jag inte hittar några fucking bikinis!! Vad är problemet, ska t.o.m ha en med prislappen kvar men var fan är den!? !"#¤%

Älskar fynd

Hemma efter en dag på stan med Natta=) Kräftpasta, skvaller och shopping stod på schemat


Godaste pastan men sämsta personalen..


Fina du!!
Dagens fynd or whaaa-h-aaat! Ser lite pretto ut i kappan, men låt gå för en 50lapp

Finns det något bättre än att vakna upp en söndagmorgon och INTE vara bakfull?

FY FAAAAN VAD SKÖNT!
Jag bakar scones och senare ska jag träffa Natta! Och på tisdag drar jag till Teneriffa=D LAVLAJF
Och här sitter jag och poserar i en lagom otrendig sovtröja=)

Närmare 30 än 20

Inte jag alltså! Men Hazem, då han fyllde 26 igår=)
Firades såklart med tårta och kött


Gjorde en blandning mellan prinsesstårta och folkets bröllopstårta


Hazem posar
WOOO


Min torsdag
Lite extrajobb

God morgon!
Fan, puss på Natta och Sandra! Nu när jag läste igenom föregående inlägg så känns det dock bara som svammel, som vanligt då, haha=)

Egentligen är onsdagar min lediga dag, men jag fick några extratimmar, rättare sagt 11-18 så nu ska jag träna lite pilates (pilates for dummies, rekommenderas!!) och sen fixa mig.
Pusspusspuss


Jag igår! Mmm mina ögonbryn<3

Göra rätt, göra fel, gå upp, gå ner

Var ska jag börja.. Jag är varken träningsexpert eller matexpert. Jag har vägt 120-nånting, jag har rasat i vikt, gått upp en sisådär tio kilo, tränat bort det, ätit upp det. Det är en enda jävla cirkel av jojobantning och hur mycket jag än vill intala mig att ha kontroll, så spårar jag alltid ur med jämna rum, det har liksom hänt så många gånger att jag inte ens panikar längre. Jag har åtgärdat problemet på max två veckor igen liksom.

Det är därför det känns så svårt att ge tips, trots att jag får höra att jag inspirerar (VA JAG!?).
Men jag kan gärna dela med mig om vad jag gör, när jag gärna vill tro att jag gör kroppen gott. Jag tror innerst inne på att förbjuda något hjälper en i det stora hela, för det där förbjudna blir en sån jävla fixering.
Det som fungerar för mig är mycket proteiner, grönsaker, frukter, men inte så mycket kolhydrater i form av ris osv. Så någon slags mini-GI-variation. Och det passar ju mig då jag aldrig behövt få i mig så snabba kolhydrater, mitt problem är snacks och inte mat. Och snacksen tillåter jag mig när det är helg. Ibland mitt i veckan med. HAHA, alltså.. Ska jag verkligen sitta här och berätta om mina vanor på detta vis?

Träning då.. Jag tränar minst tre gånger i veckan på gym, helst fyra. Det dumma med gymmet som jag går på är att dom stänger på helgerna så musklerna hinner inte direkt få vila i och med att jag följer samma träningsprogram varje gång. Då tränar jag min kropp från axlar till vader, både med hantlar, pilatesboll och träningsmaskiner. Och så en timme cross+cykel på det. Och jag tror att det är just det som har fått saker att hända med min kropp på senaste, att jag lagt till fler grejer på mitt träningsprogram (som mer kondition) och att jag verkligen tar i,
inte något jävla mesande om att man inte kommer orka allt om man tar i så mycket just då. Utan bara kör, och gör det som du planerat att göra så kommer det göra dig gott både inom- och utombords.2008:


Hannah Montanta, hasselnötsvodka, Kiss army

Fan, 2012. Jobb imorgon, peppepp. Idag blir det fan bara skräpmatsmaraton för mig.
Hade kul igår dock! Iaf i början. Vart lite föris hemma och sen drog vi oss in mot stan och harrys


Åt hummer för första gången


Och oxfilé, såklart!


Tjatja


Alltså.. farlig sprit!


Carl Montana


Smällde lite raketer i väntan på tbanan


Skååål
bästa<3

RSS 2.0